Hapjes

St. Bernardus Kaas

Beschrijving:

St. Bernardus paterskaas is een halfharde kaas met een romige, zachte smaak. De kaas met de bruine korst past uitstekend bij een boterham, uit het vuistje of bij een glas St. Bernardusbier.

De productie van St. Bernardus paterskaas begon al meer dan een eeuw geleden in de “refuge Notre Dame de St. Bernard” in Watou. In 1930 verhuisde de kaasmakerij naar de Trappistenweg, waar tot op heden het befaamde St. Bernardus bier gebrouwen wordt.

Bereid uit gepasteuriseerde melk.

Share on facebook
Share on twitter

Vacature

Wil je graag in een mooi biercafé werken?

Foto achter

Café de Vlaamsche Reus

De reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
info@vlaamschereus.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 15:00 tot 01:00
Woensdag: 15:00 tot 01:00
Donderdag: 15:00 tot 01:00
Vrijdag: 15:00 tot 02:00
Zaterdag: 14:00 tot 02:00
Zondag: 14:00 tot 19:00
Scroll naar top