Hapjes

Cobergher

Beschrijving:

Een halfharde streekkaas, natuurgerijpt met roodbakterie, waardoor hij een rijke, milde, rijpe en verfijnde smaak krijgt.

Deze kaas is glad van structuur, smedig en homogeen, door de kenners geprezen.
Bereid uit gepasteuriseerde melk.

De kaas wordt sinds 15 jaar gemaakt door een kaasmakerij in Veurne. De boerin had een passie voor kaas en wilde dit graag zelf gaan produceren. Zij nam een ervaren kaasmaker in dienst, die de boerin alle kneepjes van het vak leerde.

Bereid uit gepasteuriseerde melk.

Share on facebook
Share on twitter

Vacature

Wil je graag in een mooi biercafé werken?

Foto achter

Café de Vlaamsche Reus

De reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
info@vlaamschereus.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 15:00 tot 01:00
Woensdag: 15:00 tot 01:00
Donderdag: 15:00 tot 01:00
Vrijdag: 15:00 tot 02:00
Zaterdag: 14:00 tot 02:00
Zondag: 14:00 tot 19:00
Scroll naar top