Affligem Abdijkaas
De Affligemse abdijkaas is een typische Belgische kaas met een zacht zoete smaak met een vleugje noot. Afkomstig uit de streek rond Affligem gelegen tussen Brussel en Aalst. Bereid uit
Brigand Kaas
Brigand is een typische halfharde streekkaas uit de Westhoek, op artisanale wijze gerijpt. Het goudgele zuivel is zacht en plakt gemakkelijk aan het mes. Het is een ‘wilde delicatesse’ met
Brugge kaas gerijpt in Rodenbach
De Brugge Bierkaas verenigt als enige in zijn soort twee culinaire toppers: kaas en bier. In samenwerking met de brouwerij Rodenbach, werd uiteindelijk een kaas ontwikkeld waarbij het smakenpallet perfect
Chimay à la Rouge
Deze kaas is met Chimay-trappistenbier gewassen. Hij wordt geproduceerd met lekkere verse en romige melk uit het Land van Chimay. Onder de okerkleurige en natuurlijke korst schuilt een oranje zuivel,
Chimay Grand Cru
Halfharde trappistenkaas uit volle melk. Heeft een okerkleurige, gewassen, bacteriologisch levende korst, met smeuïge, romige consistentie en met gecorseerde witte wijn, lichtjes pikante smaak. Bereid uit gepasteuriseerde melk.
Cobergher
Een halfharde streekkaas, natuurgerijpt met roodbakterie, waardoor hij een rijke, milde, rijpe en verfijnde smaak krijgt. Deze kaas is glad van structuur, smedig en homogeen, door de kenners geprezen. Bereid
Petrus
Typische ‘paterskaas’ gemaakt volgens aloud procédé, dat overgeleverd werd door de paters van de Oude Abdij van Lo. Hij heeft een eenvoudig en natuurzacht aroma. Bereid uit gepasteuriseerde melk.
Poperings Hommelkaas
Halfharde, smedige kaas met bijzonder gekarakteriseerde geur en smaak. Deze kaas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt op een kaasboerderij in het poldergebied De Moeren. Gelegen tegen de Belgisch-Franse grens omvat
Rubens Kaas
De naam zelf is een eerbetoon aan de meester van de Vlaamse barokschilderkunst. Deze grote kunstenaar was een levensgenieter die evenveel hield van vrouwen met volle rondingen als van lekkere
St. Bernardus Kaas
St. Bernardus paterskaas is een halfharde kaas met een romige, zachte smaak. De kaas met de bruine korst past uitstekend bij een boterham, uit het vuistje of bij een glas
Watou Special
Watou Special is een halfharde kaas. Hij is gedurende minimaal 4 weken gerijpt in speciale vochtige kelders. Deze kaas krijgt door zijn speciale manier van rijpen zijn volle pittige smaak.