De ontwikkeling van een brouwerij gebeurt niet van de ene op de andere dag. Maja en Denis zijn al heel lang enthousiast over biersmaken en ze genieten ervan. Ze perfectioneerden hun kennis tijdens hun studie voedseltechnologie. Tijdens het maken van bier voor anderen, het voortdurend leren van fouten en het onbaatzuchtig delen van kennis met andere brouwers, hebben Maja en Denis veel bijgedragen aan de ambachtelijke bierscene in Slovenië zoals we die vandaag de dag kennen.

Vacature

Wil je graag in een mooi biercafé werken?

Foto achter

Café de Vlaamsche Reus

Reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
info@vlaamschereus.nl

Openingstijden

 

Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:15:00 tot 00:00
Donderdag:15:00 tot 00:00
Vrijdag:15:00 tot 00:00
Zaterdag:14:00 tot 00:00
Zondag:14:00 tot 19:00
Scroll naar top