Rochefort Triple Extra
Trappistes Rochefort Triple Extra is een nieuw bier uit Rochefort, de laatste keer dat ze
De voornaamste grondstoffen voor het brouwen van bier zijn water, gerstemout, suiker, hop en gist.
Het water, een bijzonder belangrijke grondstof, zowel kwalitatief als kwantitatief, komt direct van de bron waaruit de Tridaine ontspringt. Die bron wordt gevoed door de waterhoudende laag dicht bij de abdij. Dit natuurlijke zuivere water wordt op geen enkele wijze – chemisch noch fysisch – bewerkt.
Wat de gist betreft: die wordt zorgvuldig en waakzaam bewaard in de abdij. Met die gist wordt suiker omgezet in alcohol. Hij is in de loop van de tijd gemuteerd en daardoor enig in zijn soort en eigen aan de brouwerij, die daarmee haar eigen giststam bezit.
Trappistes Rochefort Triple Extra is een nieuw bier uit Rochefort, de laatste keer dat ze
Rochefort 8 is okerkleurig met een breed smakenpalet, het is fruitig en droog vanwege het
Rochefort 6 heeft een kruidig aroma, een gronderige smaak en met intense fruitarmoma’s. De “6”
Rochefort 10 is een intens bruin bier, met compact schuim, een zeer uitgesproken fruitsmaak en
Bij jij op zoek naar werk?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bekijk snel de vavature.
Reus in speciale bieren.
Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834
info@vlaamschereus.nl
Maandag: | gesloten |
Dinsdag: | gesloten |
Woensdag: | 15:00 tot 00.00 |
Donderdag: | 15:00 tot 00:00 |
Vrijdag: | 15:00 tot 01:00 |
Zaterdag: | 14:00 tot 01:00 |
Zondag: | 15:00 tot 19:00 |