Brouwerij: Dilewyns

Wat ooit begon bij Vincent Dilewyns thuis in enkele ketels van 100L is op vandaag de dag niet veel veranderd. Het brouwen van de diverse Vicarisbieren gebeurt nog altijd op een artisanale wijze, met passie en liefde, én met de focus op kwaliteit. Alle vicarisbieren worden geproduceerd zonder helderbier filtratie, pasteurisatie noch centrifugatie.

Vacature

Momenteel geen vacatures.

Foto achter

Café de Vlaamsche Reus

Reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
info@vlaamschereus.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 15:00 tot 00.00*
Donderdag: 15:00 tot 00:00*
Vrijdag: 15:00 tot 01:00*
Zaterdag: 14:00 tot 01:00*
Zondag: 14:00 tot 19:00

             * bij drukte mogelijke uitloop

Scroll naar top