Bier

Texels Stormbock

Type:

Percentage: 10%

Land: Nederland

Beschrijving:

Rijk, intens en krachtig speciaalbier. Texels Stormbock is een ongefilterde gerstewijn, met een rijk aroma en volle, evenwichtige zoete smaak. Het hoge alcoholgehalte zorgt voor een warm mondgevoel. Een bewaarbier voor langdurige rijping. (Alcohol 10%)

Als een wandeling dwars door weer en wind. Langs het strand waar donderend de ruige branding breekt. Door bos en duin, de weidse ongerepte natuur van ons eiland. Dat is Texels Stormbock. Een zogenaamde gerstenwijn waar onze brouwmeester al zijn inspiratie en vakmanschap op heeft losgelaten. Daaraan dankt het zijn rijke aroma en volle, moutachtige, evenwichtig zoete smaak. Die zich bovendien in de fles blijft doorontwikkelen, want Stormbock is het speciaalbier van Texels dat geen uiterste houdbaarheidsdatum kent. Precies: bewaarbier voor de échte liefhebber!

Texels Stormbock valt ook in 2019 weer in de prijzen. Tijdens de verkiezing ‘Beste Bock bier’ werd Texels Stormbock beloond met een 2e prijs. Tijdens de ‘Dutch Beer Challenge 2018’ werd Texels Stormbock ook al beloond met een ‘Certificate of Excellence’.

Texels Stormbock combineert goed met alle soorten kazen en diverse soorten chocola. Probeer zelf de combinatie van pure chocola met Texels Stormbock. Of drink Texels Stormbock na een goede maaltijd als dessertbier in het kleine sierlijke voetglaasje van Texels.

Share on facebook
Share on twitter

Vacature

Wil je graag in een mooi biercafé werken?

Foto achter

Café de Vlaamsche Reus

Reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
info@vlaamschereus.nl

Openingstijden

 

Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:15:00 tot 00:00
Donderdag:15:00 tot 00:00
Vrijdag:15:00 tot 00:00
Zaterdag:14:00 tot 00:00
Zondag:14:00 tot 19:00
Scroll naar top