Biernaam:Rodenbach klassiek
Type:Vlaamse Bruine
Alcohol:5%
Stamwortgehalte:-º Plato
Land:Belgi
Brouwerij:Rodenbach
klik op het plaatje voor vergroting
Info:
Jonge Rodenbach wordt gemengd met Rodenbach die minstens 2 jaar op eiken vaten gerijpt is. Een kunst van meester-proevers met engelengeduld. De ontzaglijke hoeveelheden oude Rodenbach die in de frisse eindeloosheid van de kelders op eiken vaten gestockeerd liggen, worden bijzonder attent gevolgd.
Dit natuurlijk gerijpt bier, vol, tintelend-donker en rijk van geur zal met de jonge Rodenbach worden gemengd. Een plechtig moment waarop de meester-proever en zijn medewerkers het pittige bruintje, vol natuurlijke charme, voor consumptie gereed verklaren.

De Rodenbach die u schenkt... serveert u liefst als dorstlesser op 4C, als degustatiebier op 8 12 C (volgens seizoen en voorkeur). Gebruik een zuiver origineel Rodenbach glas (met veel water gespoeld, niet afgedroogd). Houd het glas lichtjes schuin en giet langzaam langs de glaswand. Het halfvolle glas ineens recht houden en het flesje vanop een iets hogere afstand leegschenken.

Poll:
Wat vindt u van dit biertje
Perfect
Uitstekend
Goed
Matig
Niet mijn smaak
ACTIE MALHEUR 10: - Bij 10 stempels 1 grote fles Malheur 10 gratis. Ieder glas Malheur 10 betekent 0.50 voor "Wageningen voor Duchenne".
Powered by Webdesign Amersfoort